Norra skärgården

Kanonfin kväll! KSG var bokad och planen var en flygning till norra skärgården tillsammans med kollegan E med kompisar. Orosmolnen tonade dock upp sig när föregående pilot hade lämnat en anmärkning på flygplanet, men efter ett samtal med den tekniskt ansvarige befanns flygplanet fullt flygdugligt.

Vi tänkte oss även några varv över city, men trafiken till bromma var tät när vi startade så vi styrde direkt norrut via EDSVIKEN-Täby-Åkersberga. Uppe i Rävsnästrakten steg vi ett par tusen fot för att få lite utsikt, och det var verkligen magnifikt att skåda ut över alla kobbar, skär och Söderarms/Tjärvens fyr som yttre utposter. Både jag själv och mina passagerare har paddlat en del kajak i dessa områden så det var roligt att få en annorlunda vy uppifrån. Jag kunde konstatera att någon slagit läger på min favorit-ö som ligger längst ut i havsbandet. Två kajaker låg uppdragna på de flata hällarna och ett rött kupoltält var rest. Det råder fotoförbud från luften här, så tyvärr fick kameran vara avstängd…

Vi styrde kosan söderut och passerade söder/norröra och vidare ner mot Finnhamn för att vid Möja börja styra tillbaka mot Stockholm igen. Inpassering via BOSÖN, och sedan blev vi satta i väntläge över frihamnen eftersom vi ville in över city.

L?mna en kommentar?

0 Kommentarer.

L?mna en kommentar


Tips - du kan anv?nda dessaHTML Taggar och attribut:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: