Äntligen en flygtur!

Flygningarna har inte duggat tätt i år såhär långt. Idag blev det i alla fall en avrostningstur till Västerås. Tänkte studsa lite på Johannisberg, men där var faslig aktivitet med både flyplan och fallskärmshoppare… Så det fick bli ett stop på Hasslö istället. På väg tillbaka passade jag på att studsa på Skå-Edeby istället. Blev samtidigt nyttig övning i att hålla ett perfekt trafikvarv. Studsarna gick hyfsat, även om det var lite väl studsiga studsar…

L?mna en kommentar?

0 Kommentarer.

L?mna en kommentar


Tips - du kan anv?nda dessaHTML Taggar och attribut:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: