Äntligen flyg

Det har sannerligen inte blivit mycket fluget. Det börjar närma sig förnyelse av SEP, och jag har inte mina 12h för att kunna göra en lärartimme. Så PC får det bli istället. Förhoppningsvis fixar vi det på Måndag kväll…

Idag vart det i alla fall en flygning. Initialt såg det illa ut på väderfronten, 3000m sikt och lätt snöfall. Men efter att ha väntat ut det en timme blev det helt ok flygväder. Blåsigt på höjd, men inte så turbulent, bara man tog sig över 1500 fot. Detta var mest för att få lite allmän flygträning – det blev lågfart, svängar, branta svängar osv över Selaön

L?mna en kommentar?

0 Kommentarer.

L?mna en kommentar


Tips - du kan anv?nda dessaHTML Taggar och attribut:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: