Premiär på Mellingeholm

Som vanligt – alldeles för lång tid mellan flygpassen. Nu var det ända sedan i höstas… Det var dags att ändra på det. Kände mig lite ringrostig så jag tog med mig flyglärare L. Det var inga större problem så han följde bara med i två studsar. En fördel framför Bromma att vara på Mellingeholm är ju att man på ett mycket enkelt sett bara kan köra några snabba studar i följd. Till slut hade jag avverkat inte mindre än 14 studsar, och klockan närmade sig 19 då man skall undvika studsar på helgdagar. Sista studsen hade det börjat bli mörkt, så jag fick även känna lite på Mellingeholm under dessa förhållanden. Gick bra det med, var inte riktigt överens bara med APAPI:n – tyckte mest att det visade rött hela tiden…

2014-03-29 16.35.33

2014-03-29 18.01.51

2014-03-29 18.02.04

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: