Eftermiddagstur över skärgården

Vädret såg riktigt bra ut så jag frågade grannen T om han var sugen på att följa med en sväng. Det ville han och tog dessutom med sig sonen L. Vädret var lugnt och fint så vi började styra mot Barkarby där vi hade planerat ett glasstopp.

Från Barkarby begav vi oss ut mot skärgården. Passade på att passera Svinninge så grannen fick se en skymt av sin segelbåt från luften. Efter en sväng mot Ljusterö drog vi oss tilbaka mot Stockholm och vi fick även gå över  city innan det var dags att landa.

L?mna en kommentar?

0 Kommentarer.

L?mna en kommentar


Tips - du kan anv?nda dessaHTML Taggar och attribut:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: