Flygpass med Max

Lite halvrisigt väder i Stockholm, men det såg ut att lätta mot Västeråshållet. Max har varit ganska PÅ att han vill ut och flyga och senaste månaden har vi varit tvungna att skjuta upp några bokningar på grund av vädret. Jag är lite kinkig just med att det inte skall blåsa för mycket eller finnas någon indikation turbulens. Man vill ju att flygupplevelsen skall vara så bra som möjligt när man är 7 år och i början av sin flygkarriär 🙂

Idag var vädret i alla fall helt ok och vi startade med riktning mot Johannisberg där vi gjorde ett par studsar innan vi fortsatte resan ut och tittade på bland annat Hallstahammar, Surahammar och Sala. Vi kombinerade att se och upptäcka saker på marken med att träna på att svänga själv. Max provar skevroder samtidigt som pappan parerar med sid- och höjdroder.

Summerat blev det en kanonflygning 🙂
2015-11-14 15.01.06

2015-11-14 15.01.25

L?mna en kommentar?

0 Kommentarer.

L?mna en kommentar


Tips - du kan anv?nda dessaHTML Taggar och attribut:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: