Ett powerpack senare

Äntligen hittat felet! Senaste tiden så har båtmotorn krånglat lite med mig. Om det stått stilla ett tag så stannar den allt som oftast när man lägger i en växel. Efter att ha mätt med stoboskoplampa så upptäckte jag att tändimpulserna till tvåans cylinder var oregelbundna, och därför gick inte motorn rent. Frågan är vad som kan vara fel. Efter att ha mätt samtliga tändspolar, och dessutom flyttat runt dem för att utesluta detta som felkälla gick jag på och mätte på triggerspolarna. Dessa visade sig också ha normala värden.

Kändes som det bara kunde vara PowerPacket kvar som strulade, och efter lite läsning och rådfrågning på olika internetforum bestämde jag mig för att byta. Nytt powerpack införskaffat, och bytet gick på en timma. Och nu funkar allt fint igen 😉

image

L?mna en kommentar?

1 Kommentarer.

  1. Sommarutflykter | Flyg och Båtlogg - pingback on 2013-08-16 kl 20:26

L?mna en kommentar


Tips - du kan anv?nda dessaHTML Taggar och attribut:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Trackbacks och Pingbacks:

%d bloggare gillar detta: