Flygning till Sandhamn

Idag var det dags för en tur med arbetskollegan C och hans dotter. Vädret var på topp, och planen var att ta några varv över city och sedan bege sig ut i skärgården.

Sagt och gjort, ilastning och sedan start bana 30. Vi blev klarerade till FRIHAMNEN via KROGEN där vi blev satta i väntläge. När vi ändå låg och snurrade i dessa trakter så spanade vi för att se om vi kunde se några spår av att det löparevent (vårruset) som ägde rum på djurgården. Vi såg dock ingen större aktivitet, kanske hade de inte startat ännu.

Av radiotrafiken att döma så var det mycket trafik på väg in, och vi valde att avbryta vårt väntläge och gick mot skärgården via BOSÖN. Ställde kursen på Sandhamn och som alltid när man är på väg ut i skärgården så slås man av hur vackert det är med alla öar, skär och kobbar.

Ute vid Sandhamn såg det lugnt ut. Inte speciellt mycket båtar, så semestern har nog inte tagit fart på allvar ännu (hade nog varit mer aktivitet om det varit helg). Tyvärr råder fotoförbud över Sandhamnsområdet, annars hade en bild här varit given 😉

Vid det här laget indikerade C’s dotter att det nog var dags att åka hem, så jag tog kurs på Bromma via Vaxholm.

L?mna en kommentar?

0 Kommentarer.

L?mna en kommentar


Tips - du kan anv?nda dessaHTML Taggar och attribut:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: