Söndagsutflykt till Långtora

Efter att ha målat huset hela dagen kände jag att det var dags att koppla av med en liten flygtur. Frågan var om det skulle bli några studsar på Barkarby, eller om jag kanske skulle göra slag i saken och hälsa på Stockholms Segelflygklubb? Snabb kontroll i Svenska Flygfält och studsar är inte tillåtna söndagkvällar, så det fick bli segelflygklubben. PPR fixat via telefon och sedan bar det iväg. Start bana 12 och kursen mot Enköping / Långtora.

Ute på Långtora hade man precis plockat ihop för dagen, men jag hann ändå få en inspektion och provsittning av den nya SuperDimonan. nice…

Efter en timmes förevisning av SuperDimonan av herr A var det dags att styra tillbaka mot Bromma igen. Det tidigare småkyttiga lufthavet hade nu lugnat ner sig och det blev en fin hemflygning över mälaren med analkande solnedgång.

L?mna en kommentar?

0 Kommentarer.

L?mna en kommentar


Tips - du kan anv?nda dessaHTML Taggar och attribut:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: