Kort tur till Vaxholm

Jag hade planerat en kort tur till Vaxholm med några varv över City. Det var fadern som var på besök i Stockholm och jag tänkte att vi kunde ta en flygtur. Vädret var okay, men det blåste ganska mycket.

När ATIS:en var mottagen visade det sig att vinden ökat ytterligare något till 170/13, det vill säga ganska mycket sidvind på Bromma. Väl i luften så var det mycket riktigt ganska kyttigt så det blev till att försöka flyga mjukt och försiktigt för att passagerarna inte skulle må dåligt.

Efter att ha rundat Vaxholm bar det tillbaka till Bromma igen.

L?mna en kommentar?

0 Kommentarer.

L?mna en kommentar


Tips - du kan anv?nda dessaHTML Taggar och attribut:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: