2021-09-14

Fjällbacka 2021

Av Björn

Det börjar bli en tradition dethär med transportera ner kollegan M till västkusten på höstkanten. Så även i år. I riktigt fint sensommarväder bar det av mot ESTF. Flygtiden ner var beräknad till runt 1 timme och 30 minuter. Det rådde livlig övningsverksamhet från försvarsmakten över södra Vänern, både Spiders och Ghosts lite överallt, så det var nästan så vi fick kika lite över axeln så de inte hade fått för sig att sätta tänderna i en liten mumsig Cessna.

Efter en timmes paus i Fjällbacka var det dags att ta farväl av M och styra tillbaka upp mot Västerås. Den gynnsamma medvinden vi hade haft på vägen ner byttes nu mot en ordentlig motvind så jag lyckades inte få upp en lika imponerande groundspeed på vägen tillbaka 🙂

Lantmäteriets spridningstillstånd: LM2021/031171