2013-07-26

Sommarutflykter

Av Björn

Det har blivit ett antal familjeutflykter den senaste tiden med Fiffi. Vårt nya favorittillhåll är Möskär (Jakobsbergs Båtsällskaps klubbholme). Det brukar vara en gemytlig atmosvär, och så finns det en bra liten sandstrand som Max kan leka vid.

Vi har dock råkat ut för en liten ”incident” när Fiffis annars så pålitliga motor inte ville starta. Lite småstressad gick jag igenom hela checklistan: bränsletillförsel, checka tändstift, osv men inget verkade hjälpa. Började faktiskt så smått fundera på var jag hade skrivit ner Sjöräddningssällskapets telefonnummer (är givetvis medlem). Tillslut hostade dock motorn igång, efter en sisådär 50 startförsök. Mycket irriterande. Har som sagt inte varit några problem förut. Misstänker att den blivit ”sur”, Googlar man lite på det nämns även powerpacken som möjlig källa, men eftersom den är relativt nybytt tror jag inte att det är felet. Får hoppas att det inte händer fler gånger…